lauantai 1. syyskuuta 2012

Who Is Satanica?

Kuka on Satanica?

(c) Sami Aalto
Olen Satanica, tämän blogin pääpiru ja taiteellinen johtaja. Olen 22 -vuotias (25.11.1992) Tampereella asusteleva alternativesynkiö, jonka elämän suolaa ovat metallimusiikki, itämainen tanssi, malleilu ja Hopeanuoli. Rakastan myös kaikkea "pinnallista", kuten meikkaamista, tukanlaittoa ja vaatteita, mikä heijastaakin työhöni, olen nimittäin ammatiltani parturi-kampaaja. Takaa löytyy myös kosmetologin perustutkinto ja ylioppilaan paperit.

Zombiecaan kirjoittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä liittyen itsekkäästi minuun. Eniten tulee varmaan kirjoiteltua harrastuksistani, mutta kirjoittelen myös mielipiteitä ja muuta syvällisempää. Aiheita saa toki ehdotella! Kirjoitan myös Tähdenlento -blogia, joka käsittelee suosikkisarjaani, Gingaa aka Hopeanuolta.

Kuva (c) Samppa Erkkilä
Vaatteet: Underground Store
Hiukset: Hius- ja kauneushoitola Kiva
Ajatusmaailmaltani olen todellinen haaveilija. Tykkään pohdiskella asioita syvällisesti. Vaikka ulkoisesti saatankin olla hiljainen ja ujo, sisäisesti olen hyvinkin äänekäs. Pään sisällä tapahtuu koko ajan jotain. Parhaiten ilmaisen itseäni tanssien ja kirjoittaen. Tykkään olla luova ja näyttävä, mutta hillitymmin. Inhoan isolle porukalle puhumista, joten minulle sopivin ilmaisutapa on hiljainen, mutta kuitenkin näkyvä. Erityisesti tanssimisesta olen saanut hirveästi itsevarmuutta ja voimaa. Minua ei kannata aliarvioida, saatan nimittäin yllättää~

Tanssimisesta puheenollen, sitä on tullut harrastettua 5-vuotiaasta saakka. Voisin sanoa kokeilleeni vähän kaikenlaista, mm. joukkuevoimistelua, klassista balettia, nykytanssia ja jopa hip hoppia. Itämainen tanssi kuitenkin vei sydämeni vuonna 2008 ja sillä tiellä on jatkettu tähän päivään saakka aktiivisesti. Esiinnyn sekä soolona, että ryhmässä. Kuulun esimerkiksi tamperelaiseen American Tribal Style tanssiryhmään nimeltä Louhen Tyttäret ja Belly Dance Pirkanmaahan, joka puolestaan kattaa perinteisempää itämaista. 

Vähän aikaa sitten aloitin myös malliharrastuksen. Sen tiimoilta minulla ei toistaiseksi ole kovin suurta kokemusta, lukuunottamatta muutamia kuvauksia ja Underground Model 2015 -kilpailun finaalissa olemista. Kuvauskeikkoja teen lähinnä Pirkanmaalla ja Helsingissä. Pituudeltani olen 155cm ja vaatekoko S-M. Painoani en kerro, kääk ;) Portfolioni on esillä blogin Facebook sivulla. Joitain kuvia lisään myös tänne blogiin.

Ihailen aitoja ja luovia ihmisiä. Suurimpia esikuviani ovat mm. Adora Batbrat, Chloe Lukasiak, Maddie Ziegler ja Diana Bastet. Suurin osa tanssijoita, yllättäen.

(c) Sanni Saarenmaa
Blogin lisäksi minut löytää:

Youtube: XMedusaX6
Instagram: Satanicanoir
Deviantart: xxDemonicaxx
e-mail: raisanen.satu@gmail.com

Muistakaa käydä tykkäilemässä myös Zombiecan Facebook sivusta! :)

5 kommenttia:

 1. You look wonderful,I especially adore ur boots <3

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. Scenejä/Ernuja/emoja mitä lie täällä on aika paljon, mutta gootteihin en ole törmännyt enää ollenkaan :O Ylä-asteaikoina niitä oli enemmän, mutta varmaan ovat muuttaneet pois.

   Poista
 3. Eksyin ja päätin lukea loppuun. Mielestäni ujot ja hiljaiset ihmiset, jotka kirjoittavat blogia, ovat löytäneet todella hyvän tavan ilmaista itseään! Kannatan:)

  VastaaPoista