perjantai 14. syyskuuta 2012

Hopeanuoli ihon alle


(Kopioitu toisesta, Gingaa käsittelevästi blogistani)

Kaikki tietävät suuren Hopeanuoli faniuteni?

Kauan mainostamani Hopeanuoli tatuointi on nyt otettu nilkkaan ja teki muuten kipeää. Erityisesti väritysvaiheessa vääntelin ja kääntelin itseäni, kun sattui ihan penteleesti, vaikka moni sanoo, että nilkkaan ei satu yhtään(esim. äitini sanoi).
Hieman making of- kuvaa. Joku varmasti toteaa tässä kohtaa, että "Just. Odotin jotain ei-niin-perus asentoa", mutta kerron jo tässä kohtaa, että juuri tämä kuva Ginistä on minusta se kaikkein paras, jonka animaattorit ovat koskaan tehneet. Mikään anime kuva Ginistä ei ole niin hyvä kuin tämä ja tällä kuvalla ja asennolla on minulle hyvin paljon merkitystä - onhan se sentään suomalaisten VHS kansien etu- ja takakannessa. Itselläni on 90-luvun versio 4 VHS:stä, jossa tämä Gin on takakannessa(joka muuten on ehdoton suosikkini suomi dubbi versioista).

Mielestäni tatuoijani sai hyvin tehtyä värit kuvaan ja muutenkin jälki on mielestäni täydellistä, jos lähdetään siitä, että anime-Ginin jäljentäminen - jopa läpi piirrettynä - on todella vaikeaa. Kuvan tekemiseen meni melkein kolme tuntia, 10 minuutin tauko mukaan luettuna. Kuva siis tosiaan piirrettiin läpi tatuoijalleni antamasta kuvasta ja se läntättiin iholleni sitä kautta. Koska kuva kiertyy hieman nilkkani ympärille, siitä on tosi vaikea ottaa mitään niin sanottua "edustuskuvaa", koska oikein missään kulmassa kaikki kohdat eivät pääse oikeuksiinsa, mutta sain napattua aika hyvän kuvan lopputuloksesta peilin kautta.
Kuten näkyy, kuva on juuri otettu. Koko tatuoitu alue punoittaa vielä tuntienkin jälkeen. Värit eivät punoituksen takia ole vielä kunnolla tasoittuneet, koska ihoni on sen verran herkkä, että valkoinen väri näyttää vielä lähemmäs vaaleanpunaiselta kuin valkoiselta, mutta otan tulevaisuudessa uudemman kuvan, niin näette "lopputuloksen". Jalat jäävät tässä kuvakulmassa hieman varjoon. Livenä kuva on vieläkin mielettömämpi ja Ginin turkin väri on sinertävämpi, ei harmaa.

Joku varmaan tulee kysyneeksi hintaa. 120e maksoi tämä, koska ei ole järin suuri. Mustavalkoisena olisi ollut kalliimpi, sillä käsittääkseni musta väri on kaikista kalleinta(tai sitten yhden tietyn värin käyttö laajalle alueelle maksaa, en tiedä).

Olen jo useamman vuoden miettinyt Ginga-aiheista tatuointia, enkä voisi tyytyväisempi olla ^_^ Jatkuvasti nostelen maastohousujeni punttia ja ihastelen kuvaa. Jää nähtäväksi, tulenko tätä kuvaa jatkamaan esimerkiksi Ginga- kanjeilla tai jonkinlaisella taustalla, mahdollisesti, mutta vasta paljon myöhemmin. Tässä on meneillään pari muutakin tatuointiprojektia: yksi uusi ja selässä olevan kissatatuointini jatkaminen jollakin tavalla.

Mitä mieltä olette uudesta tatuoinnistani? Omistatteko itse Ginga tatuointia ja jos omistatte, niin millaisen? Olisiko lukijoillani ehdotuksia tämän kuvan jatkolle? ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti