lauantai 18. elokuuta 2012

Show Must Go On

Pakollinen otsikko. Niin klisee että huhhuh, mutta pakkohan sitä oli jotain aiheenseen sopivaa keksiä. Tänään  oli siis aiemmin kertomani tanssiesitys, jossa itämaisentanssin ryhmäni veti komeasti(vaikka pari mokaa tulikin, mutta no-one noticed :D) yhteensä 8 tanssia. Näihin 8 _perinteiseen_ itämaisen tanssin koreografioihin lukeutui oma soolo esitykseni, jonka rakas kihlattuni HerZu kuvasi videolle saakka. Vaikka esitys menikin ihan mukavasti, niin en videota tällä hetkellä nettiin tunge(tosin Facebook kaverini saattavat sen seinältäni löytää), ymmärrätte varmaan miksi. Kuvia kuitenkin tuli, ei mitenkään laatukuvia, mutta suuntaa antavaa kuvaa.

Pakko muuten esitellä teille hieman kuvasatoa. Meistä kävi ottamassa valokuvaaja kuvia tulevia mainoksia varten ja tässä yksi niistä. Mutta sitten itse esitykseen:
Laatukuvat, ah <3 Tässä siis soolotanssini pukua. Itse väkerretty neonkeltainen hame ja valkoiset liivit, joissa oli monenlaista diamondia ja rimpulaa. Vaikka pelkään yksin esiintymistä ihan hiivatisti, niin täytyy näin itsekkäästi kehua itseäni, että tämä tanssi meni kyllä todella mainiosti, vaikken ollut harjoitellut kotona paljon yhtään. Tässä oli tosi vaikea koreografia ja jankattiin tätä treeneissä ties kuinka monta kertaa. Viime esiintymistapahtumassa tämä tanssi meni aivan mönkään, mutta nyt sain kasattua itseni ja vedin täysillä!
Yhyhyh. Ekan kuvan puku. Rajasin kuvasta pois pari muuta tanssijaa, koska en saanut heidän lupaansa julkaista heidän kuvia netissä - ymmärrätte varmaan.
Sitten hieman kansantanssi luontoista settiä. Joo, puku on tosi outo, mutta toisaalta aika kiva jollain tavalla. Nuo reiät kainalossa kuuluu asiaan, joten puku ei ole rikki, vaikka itsekin aluksi luulin niin :'D

Tällaista tällä kertaa. Mikä oli suosikkipukunne? :)

3 kommenttia:

 1. Kaikki puvut oli tottakai hienoja, mutta punainen jäi erityisesti mieleen :>

  Ja tosi nätti oli videosi tietenkin ^.^

  VastaaPoista
 2. Keltanen ja punanen ovat nättejä^^ Myö vedettiin viime kesänä Haggalaa lavoilla, siinä kuteet vasta olikin. ;) Hirmuisen kuuma vaan tuli mekossa, essussa ja hunnussa, mutta oli kyllä tämän kesän Khaleegi-mekossakin kuuma tanssia, kun kangas ei hengitä paljoa ollenkaan. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus :) Egyptistä ois siistiä saada sellaisia ns."oikeita itämaisen tanssin pukuja", vaikka onhan nuo itse räävitytkin ihan jees ja suuntaa antavia.

   Ja juu, uskon :O Tuo meidän samettikankainen mekko oli kanssa tosi kuuma tanssia, kun muutenkin päivä oli tosi kuuma ja ennen sitä oli jo tullut repäistyä 3 muuta tanssia :'D

   Poista