torstai 9. elokuuta 2012

New Rock - Reactor

Kyllä! Minulla on uudet vauvat! Ihka ensimmäiset New Rockini saapuivat tänään ihan Ranskasta asti ja USP tyypit toivat _ison_ paketin kotiovelleni. En voinut olla hyppimättä onnesta avatessani pakettia, vaikka pelotti hirveästi, että olinko tilannut kokoa liian isot popot, mutta luojan kiitos. Kenkulit passaavat jalkaani täydellisesti. Kävelin noilla pari kertaa kämpän ympäri - hyvä etten leijunut ilmassa. Ovat mielettömän mukavat kävellä ja tulevat varmasti löytymään arki- että festarivarustuksestani.

Olen jo useamman vuoden himoinnut New Rockeja ja sadat kerrat mm. Leather Heavenissa niitä kuolannut, mutta ovat maksaneet lähemmäs 300e, enkä siksi ole raaskinut ostaa. Mutta nämä.. Nämä maksoivat VAIN 144 euroa. Voitteko kuvitella? Olivat -40% alennuksessa ja en ollut uskoa silmiäni. Okei, monelle yli 50e on tosi paljon kengistä, mutta kenkäaddiktille se on hyvinkin pieni summa hyvälaatuisista ja upeista kengistä.

Tämän päivän pikaräppäisy. Tullut juuri suoraan töistä..

Jos joku muuten ihmettelee miksi blogiini pääsy varoittaa jostakin viruksesta, niin mulla ei ole mitään tietoa miksi täällä olisi joku virus. Osaako joku neuvoa tietämätöntä? :'D Ginga blogiini pääsee ihan normaalisti, mutta tänne tullessa hirveät varoitukset.. Pelottavaa.

11 kommenttia:

 1. aww they are adorable,want a pair too *___*

  VastaaPoista
 2. Miulla muuten on pitkään jo näyttänyt varoitusta tälle sivulle tullessa, ihme ja kumma tänään ei. :O Siinä varotuksessa oli, että tämä sivusto sisältää pinterest- sivun sisältöä, tai jotain tällasta, muistaakseni tuo sivu se oli, joka on varotuksen mukaan tunnettu viruksia levittävä sivusto...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Ei mitään hajua mistä toi voi johtua kun en ole tietääkseni ainakaan linkitellyt mitään viruksia tai mitään.. Tai sitten joku hakkeroi mun tunnuksilla jotain :'DD?

   Poista
 3. Eikös nuo ole Neptunot eikä Reactorit o_O Komiat jokatapauksessa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spartoon sivuilla luki Rector o.O Munkin mielestä noi muistuttaa Neptunoita, mut ku katsoin kuvia niin oli niissä ihan pikkuinen ero soljissa

   Poista
 4. Tilasin juuri Spartoosta samanlaiset Rockit, mutta eikö Spartoon sivulla kuvat olleet aivan erilaiset miltä kengät oikeasti näyttää? O: Ei sillä, että kengissä olisi mitään vikaa, mutta hieman kummastuttaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne mun mielestä pikkuisen eroaa.. Näyttävät kuvassa paljon "miehekkäämmiltä". Asiakaspalvelustahan voi kysellä, saattanut iskeytyä väärien kenkien kuva kuvaukseen tai jotain.

   Poista
 5. Neptunot on ne vieteripohjakengät. Reactoreissa on ns. miehekäs räyhee traktoripohja.
  Spartoon sivuilla on todellakin väärä kuva noista Neptunoista, kävin äsken tsekkaan. : P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin samaa, kun joka paikassa Neptunot ovat juuri tuon tapaisia kuin omat kenkäni. Eli nuo omani ovatkin neptunot :D?

   Poista
  2. Hyvä tietää x) Kiitos tiedosta~

   Poista