lauantai 7. heinäkuuta 2012

Favorite make up products

Ajattelin hieman kertoa teille suosikkimeikeistäni ja mitä ylipäätään käytän meikin tekemiseen. Kovin moni kysyy sitä, miten ihmeessä saan kajalin ja eyelinerin pysymään koko päivän ilman, että ne leviävät minne sattuvat. Kaikkihan tietysti riippuu omasta ihotyypistä ja siitä, käyttääkö oikeasti hyviä meikkejä(joiden sopivuus omalle ihotyypille kannattaa aina varmistaa). Itse en ole mikään meikkitaiteilija, vaan kosmetologi, eli en ole mikään maailman paras meikkien tekijä(tai ainakaan en koe olevani sellainen), mutta tiedän aika paljon :)

Tässä näkee arkimeikkini. Töissä tosin joudun hitusen riipaisemaan tuosta pois(jätän aina alaluomelta kajalin pois), mutta muuten käytän tätä. Olen riippuvainen noista ns. kissansilmistä, joten tuntuu ihan kauhealta kokeilla jotakin, missä noita rajauksia ei ole ollenkaan. Siksipä nuo rajaukset löytyvät lähes kaikista meikeistäni jollakin tapaa, mutta tuleehan sitä aina kokeiltua jotakin uutta ja erilaista hyvällä ja huonolla menestyksellä.

...Mutta mitä käytän arkimeikkini tekoon?


1. Olen aina joutunut kaivamaan omalle iholleni passaavaa meikkivoidetta kissojen ja koirien kanssa. Koska olen punatukkainen oikeasti, niin ihoni on melko kalpea ja siksi siihen sopii vain kaikista vaaleimmat sävyt mitä löytää voi. Aiemmin käytin Lumenen Natural Coden Vanilla sävyä, mutta se jätti aina ihoni hirveän kuivannäköiseksi, joten päätin vaihtaa kuvassa olevaan meikkivoiteeseen eli L'oréalin True Matchiin. Sävyn nimeä en muista, mutta kaikista vaalein, mitä kaupan hyllyltä löytyy. Levittyy iholle mainiosti ja peittää punertavat kohdat ihan ok:sti.


2. Meikkivoiteen päälle tulee laitettua punaisia kohtia peittämään Lumenen Beauty Base Red Neutralizeriä sekä blue neutralizeria. Ensimmäiseksi mainittua käytän poskipäille, nenään ja leukaan ja Blue neutralizeriä puolestaan tummille silmän alusille. Ihan jees tuotteita ovat, mutta helkkarin hankala löytää kaupoista, koska tuntuu, ettei niitä koskaan ole hyllyssä. Tämä ei ihan peitä kaikkia virheitä, mutta peittää ihan riittävästi, jos ei kauheasti halua rahaa tuhlata peitetuotteisiin(muutoin käyttäisin varmasti jotakin Joe Blascoa, mutta maksavat niin paljon, ettei ole varaa haaskata).

3. Puuterina tulee käytettyä Lumene Natural Coden kivipuuteria Vanilla sävyä. Olen tyystin rakastunut tähän tuotteeseen ja jos tuntuu, että meikkivoide tekee kasvoista kauhean tummanoloiset, niin tämä sävy pelastaa kaiken.

4. Uskokaa tai älkää, H&M:än eyeliner on ehkä maailman paras eyeliner ikinä. Tämä pysyy(ainakin minulla) tautisen hyvin, eikä lähde valumaan pois. Itse tykkään myös tuon pensselin muodosta ja sillä on tosi hyvä piirtää kulmakarvatkin. Oikein riittoisa, mutta jos tätä ei ole saatavilla, niin turvaudun jälleen Lumeneen ja sen eyelineriin. Eyelinerillä teen kaikki rajaukset, tosin lisään "tyhjiin kohtiin" kajalia.

5. Rajaukset tosiaan teen H&M:än nestemäisellä eyelinerillä, mutta niin sanotut väritykset teen Lumenen mustalla kajalilla. Todella hyvä tuote tämäkin. Rajausten päälle taputtelen yleensä hieman mustaa luomiväriä, jotta meikki pysyisi naamassa hyvin(talvisin en yleensä tuota tee).

6. Ehdoton suosikkiripsivärini on Maybellinen the Colossal volum express mascara sävy Glam Black.  En ole koskaan käyttänyt vedenkestävää ripsiväriä, koska se on helkkarin vaikea saada pois. Vaikka tämä onkin vesiliukoinen, niin tämä kyllä tekee ripsistä kivan näköiset ja pysyy tosi hyvin, eikä varise!

7. Kulmien piirtämiseen käytän 4 kohdan tuotetta. Kulmien "luonnosteluun" ennen eyelinerin laittamista käytän tosin H&M:än tussimaista eyelineriä. Koska tuon tussin pigmentti on niin surkea, sitä on hyvä käyttää kulmakarvojen luonnosteluun ja sitten siihen päälle tehdä kunnon kulmat - on nimittäin miljoona kertaa helpompi korjata haaleaa jälkeä kuin tummaa.

2 kommenttia:

 1. Hei! Oon lukenu tätä sun blogias jo tovin, ja vaikuttaa tosi kivalta. :) Aattelin, että jos haluat liittyä minun blogini lukijaksi? Tässä linkki, mikäli sinua kiinnostaa:
  www.lemmikkinimun.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks! Kivaa, että pidät :) Tsekkailen blogisi heti, kun ehdin ^_^

   Poista