lauantai 9. kesäkuuta 2012

Sauna Open Airin Lohtulöylyt

Eilen tosiaan tuli käytyä parin kaverin kanssa Sauna Open Airin Lohtulöylyissä Tampereella. Lohtulöylyt pidettiin juurikin sen vuoksi, että tänä vuonna Tampereella ei järjestetä Sauna Open Airia. Esiintyjinä oli Scorngrain, Ahola, Evile ja Sonata Arctica(my love<3).

Täytyy sanoa, että oli kyllä mahtavat löylyt Pakkahuoneella. Päästiin katsomaan kaikki bändit eturivistä. Ehdottomat lempparini olivat Sonata ja Scorngrain, joka yllätti mukavasti mahtavalla esityksellään. Aiemmin olen Scorngrainin biisejä kuullutkin, mutta livenä kyseinen bändi on loistava ja pojat ovat tosi mussukoita(ja taas alkaa tämä fanityttöily, sorry) <3
 Yksi parhaista Scorngrainin biiseistä. Industrial metallia on tämä ja suosittelen siitä pitäville oikein lämpimästi!

Briteistä kotoisin oleva Evile oli uusi tuttavuus ja olivat pojat tosi veikeitä ja osasivat kieltämättä hommansa, vaikkeivät nyt ihan suosikkigenreihini kuulu. Laulaja oli yhtä hymyä koko ajan ja osasi villitä yleisönkin mukaan. Metallica diggareille oiva valinta
Mentiin kuuntelemaan klubin puolelle myös Jarkko Aholan Ahola bändiä, mutta musiikki ei oikein iskenyt. Kuuneltiin pari biisiä ja mentiin sitten "päälavan" puolelle varmistamaan eturivin paikat Sonata Arctican keikalta.

Sonata Arctica oli kyllä aivan mahtava, kuten aina. En edes muista onko tämä 6 vai 7 kerta kun kyseisen bändin näen livenä, mutta aivan loistava. Päästiin kuulemaan maailman ensi-illassa Sonatan uudelta levyltä Stones Grow Her Namelta pari biisiä: Cinderblox ja Alone In Heaven. Tässä hieman settilistaa eiliseltä(ei järjestyksessä):

Only The Broken Hearts(Make You Beautiful)
Paid In Full
Broken
Don't Say A Word
Alone In Heaven
Cinderblox
Fullmoon
Losing My Insanity
Last Amazing Grays
Black Sheep
I Have a Right
Shitload Of Money
(Vodka)

Oli mieletön keikka ja eturivissä jälleen. Tommy heitti mulle jopa kapulansa, mutta vieressä ollut *70 vuoden kirosanat tähän* jätkä repi sen käsistäni. Noh, ehkä sitten joskus. Onnistun aina sössimään nämä kapulahommat, jos sellainen sattuu kohdalle tulemaan :D Kauhea hinku nähdä Sonata uudestaan. Tony on aina niin iloinen ja sillä on hauskat jutut. Ikävä <3 Uudestaan ja PIAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti