lauantai 2. kesäkuuta 2012

Nail art

Ajattelin tässä hieman esitellä muutamia tekemiäni kynsikoristeluita. Kovin moni näitä tekeleitäni on luullut rakennekynsiksi eli sen verran onnistuneita hämäyksiä olen onnistunut tekemään kynsiini. Jos haluatte näistä(tai joistain muista kynsijutuista) jonkinsortin tutoriaalia, niin pistäkäätten toiveita kommenttiboksiin~. Näiden tekemiseen menee oma aikansa. Riippuen kokemuksesta aikaa voi mennä 10 minuuttia tai sitten kepeästi tunti.

Tärkeitä välineitä kynsikoristeluiden tekemiseen ovat:
- Hyvä alulakka(tai sitten hoitolakka)
- Hyvä päälylakka(kärsimättömille Quick Dry versiot)
- 2 ylemmän korvikkeeksi käy myös alu-ja päälilakan yhdistelmä eli vähän kuin 2 in 1 tuote
- Kestävät lakat(eli ei mitään Seppälän/H&M:än 2 euron lakkoja. Ne ei oikeasti kestä, eikä niissä ole pigmenttiä yhtään, vaikka purkki itse olisi kuinka värikäs)
- Koristelulakka eli lakka, jonka sivellin on ohut kärkinen(tai sitten voi käyttää vanhojen eyelinereiden/sutien pensseleitä, kunhan muistaa putsata ne hyvin lakasta, etteivät kovetu)
- Glitteriä, timantteja, kynsitarroja.. 

Tässä hieman omia tekeleitäni itselleni:

Tällä hetkellä minulla on tällaiset lakkaukset kynsissä. "Taustalla" on vaaleanbeigeä persuslakkaa ja kärjet olen tehnyt kirkkaan keltaisella koristelakalla ja siihen sitten tuputtanut keltaista glitteriä sudilla :) Mustat pilkut tein koristelakalla.

Hieman erikoisempaa settiä. Nämä olen tehnyt vanhan eyelinerin sudilla. Aika kivat, mutta työläät.

Näissä on kultainen glitterikärki ja siihen sitten tehty mustia ja valkoisia raitoja. Varmaan kaikista yksinkertaisin koristelu on tämä.

Don't ask tuosta kynästä :'D Perus ranskalainen lakkaus ja siinä sitten violetteja pilkkuja. Perusranskis sopii joka lähtöön oli asu mikä tahansa - ja se saa kynnet näyttämään siisteiltä.

Alla perus ranskalainen lakkaus ja päällä sitten sinistä ja mustaa koristekiekuroita(plus mustia pilkkuja).

Tässä on tietysti vain osa tekemistäni koristelakkauksista, koska harvemmin näitä jaksan kuvailla. Kertokaatten toki, mikä näistä oli suosikkinne ja jos tosiaan niitä tutoriaalitoiveita haluatte, niin teen kyllä :)

- Satanica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti