sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Midsummer Day in Helsinki

Juhannus tuli vietettyä parhaan kaverini Antun kanssa. Lähdin torstaina suoraan töistä bussilla kohti suurta ja pelottavaa Helsinkiä ja vietin siellä koko viikonlopun. Oli kyllä tosi hauska Juhannus täytyy sanoa. Yleensä olen kaikki juhlapyhät viettänyt sukulaisteni kanssa, mutta tällä kertaa päätin tehdä toisin, vaikka hieman ongelmia se tuottikin aluksi. 

Torstaina tuli tehtyä muutamia ostoksia ennen kuin mentiin Antun kanssa hänen luokseen. Heti kättelyssä tuli käväistyä Tokyocanissa, josta ostin kahdet syömäpuikot ihan vain siksi, että on coolia syödä puikoilla ja toisekseen, että tilasin äitimuorin Tupperware kutsuilta sushintekomuotit(joo, olen ihan hirveän epäuskottava nyt, kun en tee sushejani kokonaan käsin, mutta haters gonna hate ^^). 


Eikös olekin nätit? Mustat, totta kai. Ostin nämä ja sitten yhdet toiset, joista en nyt jaksanut kuvaa erikseen ottaa.. Mutta ne ovat pinkit, kehehe. 3,70e maksoivat pari, joten ei paha hinta minusta. Lisäksi suosittelen syömäpuikkojen ostajia ostamaan nimenomaan tällaiset teräväkärkiset puikot. Noilla on tosi hyvä syödä ja saa ruuasta kunnon otteen, toisin kuin niillä peruskiinalaisilla, neliskanttisilla puikoilla, joista ei ole minusta yhtään mihinkään :D Tai sitten ne vain ovat minulle vähän liian hankalia..

Seuraavana mentiinkin sitten Morticiaan, joka on Backstreetin lisäksi suosikkikauppani Helsingissä, johon on yksinkertaisesti pakko päästä. Morticiassa tulee aina pörräiltyä hyvän aikaa. Heti kauppaan päästyäni, myyjättäret iskivät kimppuun kuin sika limppuun(hyvällä tavalla, vaikka yleensä ahdistun liiasta huomiosta). Olin hilkulla ostaa yhden tosi siistin boleromaisen pinkkipvc lärpäkkeen(ja paljon muuta, mitä ne myyjät nyt iskivät käteeni), mutta oli omalle kukkarolleni niin tyyris, että päädyin sitten alla olevaan Too Fastin toppiin. Oli kyllä aika kallis, mutta hintansa veroinen varmasti. On tosi outoa minulta ostaa jotakin muuta kuin mustaa, joten tämä on hyvin harvinainen osa vaatekaappiani. En vain voinut sille mitään, kun rakastuin palavasti tuohon kuvaan(vaikka onkin vähän rivo) ja väri passaa mainiosti tuon pinkin kanssa yhteen ^^ 

Toppi pääseekin heti koeajolle huomenna, joten kuvaa päällä tulee varmaan sitten kun saan jotain hyvää kuvaa otettua ^^.

Antun luokse kun päästiin, niin käytiin ensin ostamassa kunnon mässyt koko Juhannukseksi. Päivät menivät kivasti kuulumisia vaihdellessa, leffoja katsellessa ja pitsatkin siinä tehtiin myöskin. Aika meno tosi nopeasti, vähän liiankin nopeasti ehkä ^^ 

Lopuksi vielä ihan mahtava SinäTuubaPaska video, jolle tuli räkätettyä Antun kanssa moneen otteeseen. Aivan loistava, vaikka nykyisin STP:t on tosi huonoja..

1 kommentti: