lauantai 14. huhtikuuta 2012

Uutta pvc lärpäkettä jälleen~

Huomenta!

Eilen postiini kolahti jotakin aivan superhyper ihanaa :3.. Nimittäin Lip Servicen hardcore racer black cami top(menikö oikein?) Olen tuota kyseistä vaatekappaletta himoinnut siitä saakka, kun luin Insanityn(Evil Fate Eternity, tsekatkaa toki seuraamieni blogien listalta jos kiinnostaa) blogia, jossa hänellä on kyseinen toppi päällään. Ainut paikka, josta tuon topin olisi voinut ostaa oli Lip Servicen sivut helvetin kalliilla postikuluilla tai sitten Ebaysta, mutta minäkun olen tällainen "en tilaa ulkomailta, koska liikaa vaivaa"- tyyppi, niin vaivuin epätoivoon ja pistin Facebookin Goottikirppikselle osto-ilmoituksen kuvan kera. Meni monta viikkoa ellei jopa kuukautta, kunnes sitten eräs todella ystävällinen henkilö teki oma-aloitteisesti tarjouksen kyseisestä topista minulle yksityisviestein. Riemastuin aivan hillittömästi, koska minusta 70e topista 43e on todella hyvä hinta. Siispä  teimme kaupat ja eilen tuo ihanuus saapui kotiini - ja jälleen yksi pvc lärpäke lisää.
Siinä se on! Aaaah, ihana! Tuo sininen lärpäke tuolla alla on myös Lipparia, mutta hamosen nimeä en muista kyllä.. Hameen takapuolella on kiva nyöritys juttu, jonka saattaa nähdä joissakin Youtube videoissani. Yritin ottaa parempaa kuvaa kyseisestä hameesta, mutta en siihen sitten pystynyt, koska kuvat olivat jotakin aivan järkyttävää.. Siskokaan ei suostunut kuvaajaksi, joten katsotaan jos joskus saisin hyvää kuvaa tuosta.

GINGA FANIT! Minulle on postissa tulossa (taas kerran) pari juttua kokoelmaani >:3 kaksoissolalaiset saattavatkin tietää, mitä sieltä on tuloillaan, mutta teen postauksen sitten, kun saan ne - kuvien kera.

- Satanica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti