sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Happy Easter! ..And some shopping at Tuuri

Hyvää pääsiäistä lukijat!

Kotiuduin juuri Perhosta, mummolastani. Ajoin koko matkan(n. 300km) ja jalat huutavat hoosiannaa. Toivottavasti teidänkin pääsiäisenne on sujunut yhtä hyvin kuin minunkin. Kävimme äidin, siskon, enon ja kummitätini kanssa nimittäin tuossa eilen Tuurin kyläkaupassa shoppailemassa(ja nyt tilinikin huutaa hoosiannaa). Tällä kertaa olin ahkera ja otin kuvat kaikista ostoksistani. Tuuriin ajaa Perhosta noin about 2h, joten reissusta tuli loppujen lopuksi aika pitkä. Parkkipaikkaa sai hakea ainakin vartin, koska ruuhkaa oli aika runsaanlaisesti.

Olen minä tuolla Tuurissa aiemminkin käynyt, mutta tässä on ehtinyt vierähtää useampi vuosi viime käynnistä. Kaikki varmaan tietävät, että Tuurista tuli ihan ohjelmaakin töllöstä - lähinnä täytettä surkeaan TV valikoimaan. Yhdessä jaksossa mainostettiin jotakin goottivaatteita ja siitäkös tämä neiti innostui. Ryntäsimme siskoni kanssa suorinta tietä tuonne "goottivaatepuolelle" ja voitteko kuvitella... Saavuimme helvetin ison kokoisen Leather Heaven kyltin eteen ja olimme ihan pakahtua ilosta, nimittäin Pohjanmaalla kun ei noita goottihärpäkkeitä niin paljoa myydä(ainakaan tuolla Perhon suunnilla). Menimme sitten katsomaan vaatteita.. Ja voi jumalauta. Paskat siellä mitään "gööttivaatteita" ollut vaan farkkuja ja jotain surkeita kopio bändipaitoja.. Löydettiin me sitten hyvällä _tuurilla_ Hell Bunnyn pieni surkea nurkkaus, jossa oli vain tylsiä hameita ja mekkoja. Ei niinkuin siis.. ei yhtään mitään. Oltiin tosi pettyneitä, mutta lohdukkeeksi löysin alelaarista Hell Byunnyn verkkopaidan(josta juttua sitten tuossa alempana). Mutta joo, nyt niihin kuviin..
Siinäpä olisi ensimmäinen. Tuo on oikeastaan kummitätini ostama korupidike, jonka muutoin olisin ostanut itse, mutta rakas tätini niin kovasti halusi sen mulle ostaa, joten mikäs siinä. Ihan superhyper ihana. Siihen saa sormuksiakin talteen. Tulee varmasti käyttöä. Hintaa tuolle oli sellaiset vajaa 9e.

No ylläripylläri - Hopeanuolta jälleen kerran. Kokoelmissani on tuo 4 osa videona, mutta ajattelinpa nyt hommata nuo kaikki leikatut sitten vielä DVD:llekin, koska jonakin päivänä tuo videosoittimeni hajoaa ja sitten itken verta.. Ostin toistaiseksi ainoastaan tuon 4 osan, koska yhteensä noista kaikista neljästä osasta olisi tullu 20e. Tuurissa oli sellaiset Penkojaispäivät ja siellä oli paljon tavaraa alennukssessa.. Ja tuo on yksi niistä. 4,95e.

Tuossa nyt se Hell Bunnyn verkkopaita. Siis kuvitelkaa. Tuo maksaisi normaalisti jotain 20e, mutta nyt tuo onneton maksoi 5e!! Kuvitelkaa! Ja vieläpä juurikin mun kokoiseni! Nyt saan vihdoinkin heittää roskikseen sen vanhan verkkopaidan, jonka ostin aikanaan Backstreetiltä.. Se paita on ihan karsea ja sopii lähinnä napapaidaksi, koska pesin sen kerran väärin ja se meni sitten kutistumaan.. Mutta tässäpä sitten korvike sille.
Köh. Siskon ottama hyvinkin "taiteellinen" kuva sukista. Todellakin. Meillä niitä sukkia tarvitaan, koska kaikki joko hajoavat tai häviävät johonkin bittiavaruuteen pesun yhteydessä.
Kuva ei oikein anna oikeutta tälle, mutta siinä on tosiaan paita, jossa on tuollainen boleromainen yläosa verkkokukka systeemillä. Sitten tuohon rinnan yläpuolelle jää sellainen kiva aukko. Maksoi kyllä turhan paljon, 20e, mutta on tuo kyllä tosi nätti päällä.
Siinä taas tosi "edustava" kuva.. Mutta tosiaan. Tuo on päällä tosi ihana ja nätti _takki_, joka maksoi oikeesti vajaa 8e. Siis kuvitelkaa. Tollanen takki maksaisi varmaan H&M:lläkin oikeasti 40e.. Hullua. Mutta onneksi ostin.
.. Ja vielä pisteeksi i:n päälle.. Suklaatahan sitä tuli taas ostettua <3 Mitä nainen tekisikään ilman tuota ihanuutta~. Mutta siinäpä kaikki tällä kertaa. Kertokaa toki mielipiteenne ostoksista, jos uskallatte :)!

- Satanica

2 kommenttia:

  1. Pystyyks ton maskin irrottaa tosta telineestä?
    Olin eka silleen, vähän siisti naamio ja sit luin et se oli koruteline XD

    VastaaPoista
  2. Ei pysty. Se on siin ihan koristeena :)

    VastaaPoista