torstai 1. maaliskuuta 2012

Updating my Ginga Collection

Terve teille lukijat!/Hello my dear followers!

For English speakers: Sorry, this on in Finnish only! If you want me to translate this, I will do it :)

Tänään yllätän teidät kirjoittamalla suomeksi(sorry, englantia puhuvat). Tänään olen puuhaillut.. No, en mitään erikoista. Olen juuri tullut kuntosalilta ja olo on sen mukainen. Ennen olin ihan kamalan laiska käymään tanssitreenien ohella salilla, mutta nyt kun sain oman saliohjelman, niin olen aika hyvin pitäytynyt suunnitelmassani. Tavoitteenanihan on käydä salilla 2-3 kertaa viikossa ja kiinteyttää hieman itseäni sekä pudottaa muutama kilo painoa pois.. Käsivoimien lisääminen on kuitenkin se tärkein tavoitteeni ja päästä eroon helkkarinmoisista alleistani :'DD. Saliohjelmaani kuuluu kaksi treeniä, joita vuorottelen eri salikerroilla - toinen on käsi- ja toinen jalkatreeni. Molemmissa treeneissä harjoitan myös vatsaa ja selkää.

Mutta nyt siihen varsinaiseen asiaan.. Tässä jokunen aika sitten tein Youtubeen videon Ginga kokoelmastani ja tänään ajattelin näyttää kokoelmani päivityksen. Tässäpä siis uudistettu kokoelmani. Se ulottuu jo kahdelle hyllylle, ja ihan ratkean, kun ne ovat niin siistit. Muutoin en yleensä hyllyjen siisteyteen panosta, mutta Ginga hyllyni ovat täydelliset.. Melkein. Tässäpä siis ylä- elikkä Ginga Densetsu Weed & Orion hyllyni:
Ja mitäpä uutta ja ennen näkemätöntä tästä hyllyköstä löytyypi? Noh, nehän ovat siis:
- Rakkaan ystäväni Antun tekemä Weed pehmolelu. Se on käsin tehty ja aivan mieletön! Se on saanut kunniapaikan hyllylläni sekä hirmuiset kehut kavereiltani ja vanhemmiltani.
- Sniper figuuri(pronssinen, pieni). Oli tuo vajaa 15e tuosta pikkuötöstä aika perkeleesti, mutta sen arvoinen.
- Mel figuuri. Aivan ihana! Varmaan yksi parhaimpia tuon GDW sarjan figuja mitä on. Useimpien hahmojen naamat derppaavat niin törkeästi.
- Weed taulu made by Anttu vuonna nakki ja makkara. On se tuolla hyllyllä aina ollut, mutta nyt se pääsi kunnon valoon <3
- Weed DVD boksi saapui eilen kotiini ja olen niin iloinen, että vihdoinkin saan myödä nuo 3 turhaa DVD:tä kaverilleni x)
- Boku No Inu Boku No Weed - manga. Ihan jees, mutta petyin siihen, että mangassa oli lähinnä japaninkielistä tekstiä ja pari sarjakuvan pätkää Weed mangasta. Kiva keräilykohde anyway.

Sitten Hopeanuoli hylly:
Ja mitäpä uutta tässä? Doh..
- John figuuri. On se ihan hieno. Asennosta ja väreistä pidän, mutta tuo naama.. *facepalm*
- Kurojaki & Chibi tarra sekä Hopsu & Ben tarra. Oli kyl hyvän kokoiset ja odotuksiani vastaavat. Ihanat nekin. En vain raaski niitä mihinkään laittaa kiinni, joten Akame-san saa niitä pidellä~
- Gin figuuri. Ihana. Mieletön. Ei voi muuta sanoa. Eipähän ainakaan naama derppaa <3
- Magner sticker.. pussukka? Antulta sain ns. kaupan päällisiksi tuon Gin figuurin ohella. Söpö kuva.

Tässäpä tämä. Uusia kuvia otan sitten, kun saan lisää tavaraa. Shin Gaiden 1:stä odottelen vielä, mutta sillä varmasti kestääkin, koska Japanista asti tulloo. Orionit 1 & 2 ovat myös tuloillaan(ehkä, jos Huuto.netin myyjä ne mulle joskus suostuisi lähettämään..).

- Satanica

2 kommenttia:

  1. Naw, Weedo on saanut ihan kunniapaikan, tosiaan kaavoista kiitämme Isistä :D

    Nomnom mitä kuvia. Ihanaa, kun laitoit GNG:n ja GDW:n eri hyllyihin.

    VastaaPoista
  2. Totta kai! Se on niin ihana n_n Kuten toi sun jeesuksen vanha taulukin :D

    Mäkin tykkään, että noi on omilla hyllyillään. Tulee vähän selkeyttä ja ajatellen sitä, että Weedistä tulee tosiaan se 60 mangaa :D

    VastaaPoista