sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua! Merry X-mas!

Hyvää joulua kaikille! Ajattelin tämän postauksen kirjoittaa suomeksi. Luulen, että saan enemmän ja "selkeämpää" tekstiä aikaiseksi, kun teen sen suomeksi. Olen suhteellisen huono englannissa(tosin sen saattaa huomata kirjoittaessani englanniksi, sanajärjestys on välillä hakusessa jne.), mutta ei se mitään!
Kinkkua ja maksalaatikkoa olen syönyt kyllä ihan riittävästi.. Ja suklaata. Mites te? Saitteko paljon hyviä lahjoja? Itse sain oikeastaan rahaa 100e ja kaverilta kahvimukin ja karkkia, mutta kummitädin, enon ja isovanhempieni lahjat tulevat perästä. Siskoni tuo ne Perhosta tullessaan takaisin kotiin. Meillä on joulukuusikin olohuoneessa, tosin vähän idioottimaisessa paikassa(peittää koko olohuoneen ikkunan) plus että kuusi on vähän vinossa.
Huomenna menenkin sitten salille kuluttamaan syömiäni kaloreita! Vihaan lihomista! Tiistaina lähdenkin sitten jälleen kohti Helsinkiä. Aion tavata ystäväni Antun(Angelrose) ja olen hänen luonaan muutaman päivän. Uudeksi vuodeksi menen kultamussukalleni HerZulle. Mutta eipä minulla muuta. Jälkiruuaksi vielä kuva minusta tänään:

- Satanica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti